Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Ακούσατεεε ακούσατεεε....

      Σήμερα το απόγευμα και ώρα 6 σας περιμένουμε όλους για να στολίσουμε το δικό μας δέντρο. Το δέντρο της χαράς, της ελπίδας και της πίστης. Αφήνουμε την κρίση έξω από την αίθουσα όπου θα γίνει η μικρή γιορτής μας, φοράμε το χαμόγελό μας και είμαστε έτοιμοι να τραγουδήσουμε μαζί με τα παιδιά.
      Κατά τη διάρκεια της γιορτής στο διάδρομο του σχολείου θα γίνει κι ένα χριστουγεννιάτικο παζάρι. Με πρωτοβουλία των παιδιών των μεγάλων τάξεων τα χρήματα που θα μαζευτούν θα δωθούν σε κάποιο ίδρυμα για παιδιά. Το παζάρι θα περιέχει δημιουργίες των παιδιών (όπως σελιδοδείκτες, χειροποίητα στολίδια, κάρτες και σουπλά), καθώς επίσης και παιχνίδια παλιά των μαθητών τα οποία δε χρησιμοποιούν πλέον. Πρέπει να μάθουμε όλοι μας ότι πράγματα τα οποία εμάς μας φαίνονται άχρηστα ή παλιά σε άλλους μπορεί να δώσουν μεγάλη χαρά.
      Οι μαθητές εργάστηκαν και έκαναν ακόμη και συνθήματα τα οποία αναφέρονται στην προσπάθειά τους αυτή. Έγραψαν και προσκλήσεις και μας καλούν στη γιορτή τους. Θα χαρούμε λοιπόν πολύ να σας έχουμε απόψε κοντά μας και να βοηθήσουμε κι εμείς στο να μαζευτούν κάποια χρήματα για τα παιδιά που τα έχουν ανάγκη.
                         










                                                           Από τους μαθητές της Ε' και ΣΤ' τάξης
                                
                                 
                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου