Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

 

Η αρνητική επίδραση της τεχνολογίας στην ζωή των παιδιών


Είναι γεγονός πια πως  η τεχνολογία έχει εισβάλλει για τα καλά στην ζωή μας, στοχεύοντας να την κάνει ευκολότερη και αποτελεσματικότερη. Ως ενήλικες, δεν είναι λίγες οι φορές που δίνουμε στο παιδί μας ένα κινητό ή ένα τάμπλετ, με σκοπό να παίξει «ήσυχα». Οι αρνητικές επιδράσεις όμως, που φέρει η συχνή και πολύωρη χρήση της τεχνολογίας στο παιδί είναι πολλές και σίγουρα επίφοβες για τα ίδια τα παιδιά. Στο άρθρο αυτό θα αναφερθούμε στις αρνητικές συνέπειες που μπορεί να επιφέρει η συστηματική έκθεση του παιδιού στην οθόνη του κινητού.

     Ας δούμε πιο συγκεκριμένα τις αρνητικές επιδράσεις του κινητού στα παιδιά:

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

 ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ


Με χαρά και προσμονή για το νέο σχολικό έτος πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024, στο σχολείο μας ο καθιερωμένος Αγιασμός. Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Καβάλας, κ. Μουριάδης Θεόδωρος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, κ. Μιχαλάκης Χριστόδουλος και ο πρόεδρος του χωριού, κ. Ζωναράς Γεώργιος.
Ο Δήμαρχος, κ. Μουριάδης ευχήθηκε στους μαθητές καλή πρόοδο και έδωσε το δικό του μήνυμα στήριξης προς την εκπαιδευτική κοινότητα. Στο τέλος οι μαθητές της Ε' και Στ' παρέλαβαν κάποια δωράκια από τον Δήμο Καβάλας.

Ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία!